wtisolatie beoordeling

Klantenreviews

WT Isolatie is al jarenlang een begrip in de isolatiebranche. Door goed te luisteren naar de feedback van onze klanten proberen wij onze dienstverlening en website continu te verbeteren. Wij zijn dan ook benieuwd naar uw ervaringen met ons.

Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling 9,1
Informatie op de website 8,8
Kwaliteit / nauwkeurigheid van de offertes 8,9
Beoordeling van de isolatiespecialisten 9,5

Wij hebben diverse reacties van klanten verzameld en gepubliceerd op deze pagina. Wat is uw mening? Wij ontvangen graag uw reactie via het formulier.

[contact-form-7 id=”7129″ title=”Klantenreview”]

Klanten aan het woord

Dak laten isoleren

Wij wonen in een oude woning in Leuven. Hartstikke leuk, alleen niet erg energiezuinig. Daarom zijn we ons gaan oriënteren op dakisolatie. We zijn gaan vergelijken en hebben zodoende een erkend isolatiebedrijf gevonden die de klus naar tevredenheid heeft uitgevoerd. Fijne service.
AntoineLeuvenGem. boordeling 9,1

Uitstekende service

Ik heb een hoekwoning. Ik zocht mogelijkheden voor spouwmuurisolatie en controle/isoleren kruipruimte. Offertes aangevraagd. Heel snel kreeg ik al offertes binnen van verschillende bedrijven uit mijn eigen regio. Hierdoor kon ik vergelijken welk bedrijf het voordeligst was. Uitstekend!
ViktorAalstGem. beoordeling 8,8

Goede offertes

Ik wou een houten vloer laten isoleren met glaswol en een evenals een folie op de bodem laten leggen. Het ging om 65 m2 en de ruimte tot onderkant balk was 50 cm. Offerte voor aangevraagd en kreeg al snel offertes van diverse bedrijven toegestuurd, hierdoor kon ik makkelijk vergelijken en een keuze maken voor een goed bedrijf.
CamilleAntwerpenGem. beoordeling 8,1

Hellend dak isolatie

Ca. 120 m2 , buitenzijde hellend dak isolatie , vrijstaand huis uit circa 1950. Hiervoor wou ik een offerte aanvragen voor bedrijven uit mijn regio. Op deze website terecht gekomen en ze hebben mij heel goed geholpen. Kreeg meteen offertes voor bedrijven uit mijn eigen regio.
LaureBruggeGem. beoordeling 8,5

Hellend dak laten isoleren

Ik wou graag een offerte voor het isoleren van een hellend dak, inclusief twee dakkapellen. Mijn huis was gebouwd rond 1918 en de geschatte m2 is 140. We hadden de voorkeur voor schapenwol als milieuvriendelijke variant, als dat niet kon wouden we graag glaswol. Offertes al snel binnen gekregen en verder ook hele goede offertes, helemaal top !
KatoBeverenGem. beoordeling 8,3

Vloerisolatie

Ik zat te kijken naar zowel gevel als vloerisolatie. Het ging om een hoekhuis van 8.5m bij 5.7m en ± 6m hoog. Mijn voorkeur ging uit naar niet irriterende materialen. Hier is goed naar geluisterd in de offertes die ik heb aangevraagd. De offertes die ik binnenkreeg hadden allemaal zeer goede prijzen. Ook kwamen de offertes zeer snel binnen. Al met al ben ik uitstekend geholpen.
GuusKapellenGem. beoordeling 8,7

Kruipruimte isoleren

De vloeroppervlakte was ca 140 m2. De kruipruimte bestond uit 6 vakken waarvan slechts 1 toegankelijk is via een kruipluik. Er zat een soort gespoten schuimrubber aan de onderkant van de vloer, maar dit was erg vochtig. Hier heb ik een offerte voor aangevraagd en die kwam al redelijk snel binnen. Ook prima prijzen, en ook top dat er meteen een paar offertes worden toegestuurd en niet één.
EdenHasseltGem. beoordeling 7,9

Verschillende offertes

Ik woon in een rijtjeshuis met verspringing. Voor en achter buitengevel . Samen ongeveer 52 m2. Tussen spouwmuur 2 x 72 m2. Hiervoor wou ik graag twee verschillende offertes. Die ik kreeg ik al heel snel binnen. Deze bedrijven waren ook vlakbij mij in de buurt. Deze twee offertes heb ik ook met elkaar kunnen vergelijken. Zo kon ik een keuze maken welk bedrijf het voordeligste was voor mij.
ThorLokerenGem. beoordeling 8,1

Snelle service

Ik wou graag meer informatie over evt isolatie van de gevelmuur en de ramen. Offertes voor aangevraagd. Verschillende bedrijven waren hier geschikt voor, het bedrijf uitgekozen die als eerste zich ter beschikking stelde. Al met al snelle service.
KamielTurnhoutGem. beoordeling 8,4

Goede prijzen

Ik wou het schuurtje dat vast zit aan ons huis en de kruipruimte laten isoleren. Hiervoor heb ik vrijblijvende offertes aangevraagd, deze kwamen heel snel al. Het voordeel was dat ik offertes binnenkreeg van verschillende bedrijven uit mijn eigen buurt. Ook vond ik de prijzen erg goed, ik kon goed vergelijken en de juiste keuze maken.
EstelleSint-NiklaasGem. beoordeling 8,7

Verschillende isolaties

Bij mij ging het om meerdere typen isolatie, dakisolatie(hellend dak), isolatie van de dakkapel, isolatie van de kruipruimte en isolatie van tussenvloer tussen zolder en 1ste verdieping. Hiervoor heb ik offertes aangevraagd, deze kwamen snel binnen. Ik heb alle offertes uitgeprint en naast elkaar gelegd, zodat ik duidelijk kon vergelijken. Uiteindelijk een keuze gemaakt voor een bedrijf die de laagste kosten had en al redelijk snel kon langskomen.
ClaraBrusselGem. beoordeling 8,9

Top service

Ging om vloerisolatie. Vrijstaande woning via garage geschakeld. Circa 100 vierkante meter betonnen vloer. Kruipruimte geen water, wel vochtig. Offerte voor aangevraagd op deze website. Snel ontvangen en goed kunnen vergelijken. Top service !
EmielGenkGem. beoordeling 9,3

Goede keuze kunnen maken

Thermische isolatie van de schuur die aan het huis is gebouwd. Isolatie van de wanden met glaswol, oppervlakte 20 m2. Isolatie van het dak met isolatieplaten, 5 m2. Offerte voor aangevraagd en ontvangen. Ook nog eens van bedrijven uit mijn regio, dit was helemaal top want dit was lekker dichtbij. Goede keuze kunnen maken.
MathisDeinzeGem. beoordeling 9,1

Prima offertes

Dit ging om gevelisolatie. Ik wou mijn garage van binnenuit isoleren. de garage was 5m lang en 3m breed en ca. 2,2m hoog. enkelsteens. afmetingen deuren, 0,9×2 en 2 x 2m. Offerte voor aangevraagd via deze website, heel snel ontvangen van 3 verschillende bedrijven. Goed met elkaar kunnen vergelijken, prijzen lagen dichtbij elkaar. Alleen één bedrijf kon al redelijk snel iets betekenen voor ons, dus deze uiteindelijk gekozen.
RobbeHarelbekeGem. beoordeling 8,0