leads kopen

Omzet verhogen? Isolatie leads

Nieuwe klanten, ze komen niet vanzelf aanlopen. U, als isolatiespecialist, weet dat waarschijnlijk als geen ander. In de isolatiebranche is veel concurrentie, de klanten hebben dus de keuze uit diverse bedrijven. Helaas valt de keuze niet altijd op uw bedrijf, ondanks uw expertise. Natuurlijk kunt u de nadruk leggen op het werven van nieuwe klanten via uw website of bijvoorbeeld advertentieruimte kopen. Het is echter een flinke investering en het rendement (aantal nieuwe klanten) is bij aanvang nog onbekend. Via ons initiatief is het mogelijk om offerte- of contactaanvragen uit uw regio te kopen, zonder dat u moet investeren. Denk bijvoorbeeld aan een offerteaanvraag voor het isoleren van de spouwmuur. Wij sturen u deze isolatie offerte door en u hebt meteen contact met de potentiële klant. Zo eenvoudig is het!

Wat zijn isolatie leads?

Lead is in feite een hippe term voor het woord: “spoor”. Het is een spoor naar een nieuwe, potentiële klant. Zo’n spoor kan een offerteaanvraag zijn of een contactaanvraag. U kan vervolgens de klant helpen, werven en de isolatie uitvoeren. Meedenken en een hoge kwaliteit bieden is bij ons de basis voor succes. Er gaan immers duizenden leads per maand bij ons de deur uit!

"*" indicates required fields

1Werkzaamheden & Regio
2Je gegevens
Type leads*
Selecteer je werkgebied*

Uw omzet snel en efficiënt verhogen?

Het inkopen van leads is een efficiënt middel om direct uw omzet te verhogen.

Hoe werkt het kopen van leads?

U doet waar u goed in bent: alles op het gebied van isolatie. Wij doen waar wij goed in zijn: goed vindbaar zijn voor potentiële klanten. Onze tekstschrijvers en websitebeheerders werken iedere dag hard om de websites goed te laten scoren. Leads kopen brengt, helemaal in vergelijking met andere vormen van klantenwerving, erg weinig risico met zich mee. U investeert per lead en kiest zelf uw pakket. In overleg is veel mogelijk: wilt u dat een offerte- of contactaanvraag alleen naar u wordt gestuurd? Of vindt u het prima dat het op basis van vergelijken is, en de aanvraag dus wordt verstuurd naar drie bedrijven? Deze keuzes hebben invloed op de prijs per lead. Wij sturen u altijd leads uit uw regio.

Kwaliteitscontrole

Aangezien wij een hoge kwaliteit waarborgen, sturen we de leads nooit direct door. Elke lead wordt gecontroleerd op kwaliteit en gefilterd door ons servicecenter. Bijkomend voordeel van het servicecenter is dat u kunt bepalen welke soort leads u wilt kopen. Wilt u bijvoorbeeld alleen leads met betrekking tot dakisolatie, of ook voor het isoleren van de kruipruimte? Of wilt u nog een andere, specifieke selectie maken? Aan u de keus. Het is bij ons mogelijk dat u leads op exclusieve basis gaat kopen. U bent dan de enige die de lead ontvangt. Bent u onverhoopt toch niet tevreden over de kwaliteit van een bepaalde lead? Dan kan u de lead eenvoudig reclameren. Dat wordt vervolgens snel en efficiënt afgehandeld.

leads inkopen

Vaste prijs per aanvraag!

De prijs van de isolatie lead is afhankelijk van uw wensen en behoeften. Het verschilt per branche, methode en eisen. Wel hanteren wij altijd een vaste prijs per aanvraag. Wilt u nieuwe isolatie klanten werven? Of bent u benieuwd naar de kosten van isolatie leads? Neem dan contact met ons op. Wij bellen u snel terug en vertellen u er alles over. Het rendement kunt u, door de vaste prijs per lead, eenvoudig zelf berekenen. Hoge instapkosten? Daar hebben wij nog nooit van gehoord.

Vrijblijvend meer informatie

Benieuwd hoe het kopen van leads werkt? Vraag dan vrijblijvend meer informatie over het kopen van leads aan. Hoewel internet een ideaal communicatie- en wervingsmiddel is, houden wij nóg meer van persoonlijk contact. Nadat u het contactformulier heeft ingevuld bellen wij u zo snel mogelijk terug. Wilt u deze methode van nieuwe klanten werven wel eens proberen? Door eens proef te draaien kunt u zelf beoordelen of onze werkwijze iets voor u is. U betaalt per lead, dus er zit geen risico aan verbonden. Geen leads betekent geen kosten.

nieuwe klanten werven

Voordelen van onze werkwijze

  • Geen risico (pay per lead)
  • Kwaliteitscontrole
  • Eigen regio & type lead bepalen