Na isoleren spouwmuur

Het isoleren van uw huis is belangrijk, want op deze manier houdt u de warmte binnen en de kou buiten. Daarnaast scheelt het u geld, u bespaart namelijk flink op de energiekosten door goede isolatie. Als u een spouwmuur heeft, is het verstandig om deze te laten controleren op isolatie. Vroeger werden namelijk andere manieren van isoleren toegepast, welke nu verzakt kunnen zijn of gewoon niet meer goed werken. Daarom kunt u uw spouwmuur laten na-isoleren.

Wilt u de spouwmuur na-isoleren? Start nu uw offerteaanvraag!

Het na-isoleren van een spouwmuur is niet ongewoon, waardoor er tegenwoordig gebruik gemaakt wordt van goede spouwmuurisolatie. Deze nieuwe vormen van spouwmuurisolatie zorgen er ook voor dat u in de toekomst uw spouwmuur niet weer hoeft te laten na-isoleren. Benieuwd naar de kosten? Vraag via het contactformulier op onze offertepagina vrijblijvend meerdere offertes aan van isolatiebedrijven uit ons netwerk.

Spouwmuur

Hoe herken ik een spouwmuur?

Een spouwmuur is een buitenmuur die bestaat uit een dragende binnenmuur en een buitenmuur, die worden gescheiden door een luchtlaag, de spouw. Een spouwmuur kunt u herkennen doordat deze vaak minstens vierentwintig centimeter dik is. Dit kunt u meten bij een raam- of deuropening. Daarnaast is bij een spouwmuur vaak alleen de lange zijde van de bakstenen zichtbaar. Ook kunt u een spouwmuur herkennen aan luchtroosters in de buitenmuur. Weet u het niet zeker, dan kan een specialist altijd bij u langs komen en u informatie en advies geven over spouwmuurisolatie of andere vormen van isolatie voor andere soorten muur of gevel. Neem nu contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte, u vult gemakkelijk het offerteformulier in op de contactpagina.

Hoe werkt een spouw?

Een spouwmuur heeft verschillende voordelen waardoor deze variant van een muur ook vaak toegepast werd. Zo voorkomt het dat de regen in huis komt, doordat u zowel aan de buiten- als binnenkant een muur heeft. Ook voert de spouw het water af dat door de gevel of muur aan de buitenkant heen is gekomen. Daarnaast zorgt de spouw ervoor dat koude en natte lucht afgevoerd wordt en droge lucht langer blijft hangen. Hierdoor is de temperatuur in de spouw vaak wat hoger dan buiten. Een specialist op het gebied van spouwmuurisolatie kan u meer vertellen over de werking van een spouw.

Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie opties

Er zijn verschillende manieren van spouwisolatie van uw muur en gevel. De meest gekozen opties voor het na-isoleren van de spouw zijn isolatiekorrels, maar u kunt ook kiezen voor pur als spouwmuurisolatie. De voordelen van isolatiekorrels is dat isolatiekorrels beschikbaar zijn in verschillende soorten, van vrij laag tot vrij hoog rendement isolatie. Kiest u voor isolatiekorrels met het hoogste rendement, kunt u dus de beste spouwisolatie verwachten. Daarnaast voorkomt het vochtproblemen en zijn isolatiekorrels onderhoudsvrij en milieuvriendelijk. De voordelen van pur zijn dat pur een hoge isolatiewaarde heeft, zorgt voor een goede vochtregulatie en pur heeft een lange levensduur. Daarnaast is pur een goede manier van afdichting van de spouwmuur.

Moet de gevel in goede staat zijn?

Als u uw spouw wilt laten na-isoleren, is het verstandig om uw gevel en muur eerst te controleren. Voor spouwmuurisolatie is het namelijk belangrijk dat de gevel en muur van uw huis in goede staat zijn. Er mag geen regenwater in de spouw terecht komen, wat bij een slechte staat van de muur van uw huis waarschijnlijk wel het geval is. Bent u op zoek naar een expert op het gebied van spouwisolatie en u advies kan geven over uw spouw en spouwmuur? Dan helpen wij u graag verder tegen lage kosten. Neem daarom contact met ons op door een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen?

Vraag vrijblijvend meerdere offertes aan en kies voor duurzaamheid!

Kosten van spouwisolatie

De kosten voor spouwmuurisolatie hangen van een aantal zaken af. Zo kijken wij eerst naar uw huis en kijken wij hoe groot uw muur en gevel zijn en hoeveel oppervlakte er dus in aanmerking komt voor spouwisolatie of na-isoleren. De kosten voor spouwmuurisolatie en na-isoleren hangen dus af van het oppervlak dat geïsoleerd moet worden en hoeveel tijd dit in beslag neemt. Onze specialist voert het na-isoleren en de spouwisolatie uit tegen lage kosten. Daarnaast ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte, zodat u offertes kunt vergelijken en daadwerkelijk zo weinig mogelijk kosten maakt voor spouwmuurisolatie, na-isoleren en het isoleren van buitenmuren. Neem daarom contact met ons op.

Vrijblijvend offertes vergelijken

Heeft u een spouwmuur en wilt u de spouw laten na-isoleren? Of bent u op zoek naar een expert op het gebied van spouwmuurisolatie? Dan helpen wij u graag. Wij hebben jarenlange ervaring met het na-isoleren van een spouwmuur bij uw huis en helpen u hiermee. Wij geven u informatie en advies over spouwisolatie voor uw huis, gevel en spouw en voeren de spouwmuurisolatie voor u uit tegen lage kosten. Daarnaast ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte. Hierdoor kunt u offertes vergelijken en de spouwisolatie tegen lage kosten uit laten voeren. Neem nu contact met ons op.

Spouw kosten

Vind via ons netwerk een isolatiespecialist!

Bij ons bent u aan het juiste adres voor specialisten op het gebied van onder andere het na-isoleren van een spouwmuur en gevelisolatie.